0

Hond likt aan poot

Daarom vriendin is het van belang dat je je hond altijd nauwlettend in de gaten houdt. Verschijnselen van vergiftiging Honden die een vergiftiging hebben opgelopen kunnen de volgende. Lees meer de hygiëne van een hond de gezondheid en hygiëne van je hond is van groot belang. Niet alleen voor je huisdier is het aangenaam om er verzorgd bij te lopen, ook voor de eigenaar is een nette hond heel wat leuker. Vooral als je hond ook binnen mag vertoeven is het wenselijk dat je viervoeter proper. Dat is natuurlijk. Lees meer Wat te doen wanneer je hond veel gaat urineren? De urine van een hond is vaak een indicatie van de gezondheid. Zowel te vaak of te weinig urineren kan een teken zijn dat er iets scheelt met je hond. Het is dus belangrijk om dit in de gaten te houden.

hond likt aan poot

Geneest een hond zichzelf door te likken?

Of van scatofagie misschien? De kans dat u nu bedenkelijk fronst, is reëel. En geen paniek, want u bent heus niet de enige bij wie de twee begrippen geen belletje doen rinkelen. Lees meer je hond verzorgen in warm weer de lente is begonnen en ze is warmer welk dan ooit. Binnenkort start ook de zomer en zullen de temperaturen nog meer de hoogte ingaan. Net zoals mensen kunnen ook honden dan last krijgen van de warmte. Maar wat doe je dan als baasje? Welke risicos brengt het mooie weer met zich mee voor honden en hoe minimaliseer. Lees meer Artritis bij de hond Artritis bij honden is een veel voorkomende aandoening waarbij er stijfheid en pijn in de gewrichten optreedt. De hond voelt hierbij: pijn in de ledematen; stijfheid in de ledematen na beweging; moeite met het beklimmen van een trap; oncomfortabel gevoel na de nachtrust. Artritis bij je hond kan zich in twee. Lees meer Vergiftiging bij honden hoe vaak komt het niet voor dat onze trouwe vriend iets drinkt of eet wat hij op zijn weg vindt? Helaas kan dit vrij ernstige gevolgen hebben.

hond likt aan poot

wel genoeg drinkt, of misschien dat hij zelfs te veel drinkt. Hoeveel moet een hond eigenlijk drinken om gezond. Lees meer, honden met obesitas of overgewicht, in de verenigde Staten alleen al kampt ongeveer de helft van alle honden met overgewicht. Meer nog, uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat maar liefst 30 tot 40 percent van alle honden uit onze westerse wereld te zwaar. Deze cijfers zijn zonder meer verontrustend, want net zoals bij mensen kan obesitas bij honden. Lees meer hoezo, mijn hond eet stront? Sorry voor het taalgebruik, maar nu hebben we wel uw aandacht :-). Heeft u ooit al eens gehoord van coprofagie?

Dierenarts Asse : voor uw hond, kat en andere dieren

Overmatig likken bij honden Artikels hondencentrum

De voedingsbehoeften van honden is leeftijdsgebonden en verandert doorheen de tijd. Puppyvoeding blijven geven aan een volwassen hond is daarom geen goed idee. Lees hier meer over het verschil tussen beide fasen in het proces van hondenvoeding en hoe je de overgang tussen beiden gemakkelijk kan laten verlopen. Lees meer, een spelende hond: alternatieven binnenshuis, iedereen die opteert voor een hond als huisdier, zou moeten weten dat je dan kiest voor gezelschap dat graag beweegt en buiten komt. Honden zijn dieren die over het algemeen liever wel dan niet elke dag buiten spelen of wandelen. Het is dan ook logisch dat hondeneigenaars hun huisdier de mogelijkheid geven om zich. Lees meer, wat met de hond als ik er niet meer ben? Elk baasje wil het beste voor zijn trouwe hond. Maar wat gebeurt er met je hond als je niet meer voor hem kan zorgen omdat je ernstig ziek wordt of zelfs recepten overlijdt? Dit artikel bespreekt de voorzorgsmaatregelen om honden toch een gelukkig leven te bieden nadat jij er niet meer toe in staat bent. Het financiële aspect.

hond likt aan poot

Alleen al in de verenigde Staten van Amerika bijten honden jaarlijks zon 4,5 miljoen mensen. Het aantal dodelijke slachtoffers bij dergelijke incidenten ligt gelukkig een pak lager. Toch zouden vele van die aanvallen vermeden kunnen worden. Een juiste interpretatie van de lichaamstaal van je hond is daarbij. Lees meer, reinig de oren van je hond regelmatig. Honden hebben vaak last van oorontstekingen. Het blijkt zelfs de grootste oorzaak voor een bezoek aan de dierenarts te zijn. Reinig de oren van je hond dus grondig en regelmatig. Dat doe je in drie eenvoudige stappen. 1) voorbereiding Bereid je hond voor op het reinigen. Eerst en vooral, de meeste honden zijn niet. Lees meer, vanaf wanneer eten puppys volwassen hondenvoeding?

Kluifjes: waarom kauwt Een, hond, op Zijn Poten?

Het tweede levensjaar van je hond is het moment om het zicht van hem/haar te laten nakijken. Op deze leeftijd moet de hond kleuren kunnen zien en zijn vermogen om details te zien moet ook optimaal zijn. Honden kijken anders dan mensen, wat betekent dat hun wereld anders is dan de onze. Hun gevoeligheid voor licht. Lees meer, wat een hond niet mag eten. Door je hond gezonde, aangepaste voeding te geven hou je hem in topvorm. Helaas weet je hond zelf niet wat goed voor hem. Daarom is het belangrijk dat je zelf goed weet wat je hond wel afrijden en niet mag eten. Sommige etenswaren die wij zelf graag eten zijn giftig voor je hond. Geef hem dus niks dat niet speciaal voor. Lees meer, hoe de lichaamstaal van je hond incidenten kan vermijden. hond likt aan poot

Ze likken aan hun eigen geslachtsdelen, en hun adem heeft. Lees meer, heeft je hond diarree? In dit artikel doen we de oorzaken en het verhelpen van diarree uit de doeken, en we leggen uit wanneer je je hond toch echt beter naar de dierenarts brengt in plaats van hem thuis te behandelen. Alles wat je binnenspeelt, moet er uiteraard ook weer uit en dat is uiteraard ook het geval bij je hond. Maar zwangerschapsmisselijkheid wanneer het. Lees meer 8 tips om te vermijden dat je hond vergiftigd raakt. Dagelijks raken verschillende honden ter wereld per ongeluk vergiftigd. Er zijn echter genoeg manieren om dit te vermijden. Volg deze tips om de veiligheid van je beste vriend te garanderen. Kindersloten hoewel kindersloten hoofdzakelijk bedoeld zijn voor kinderen, kan je ze ook perfect gebruiken om ervoor te zorgen. Lees meer, hoe kan je het zicht van je puppy controleren?

hondenForum - honden Page: uw hond

Tegenwoordig komen er ook bijna gezond geen besmette honden meer voor, vanwege vaccinatieprogrammas. Hierdoor wordt het niet meer als een bedreiging gezien en vergeten mensen de ernst van het virus. Lees meer, behoed je hond van deze 10 outdoor gevaren. Je pup wordt in de buitenwereld met vele gevaren geconfronteerd: van hittegolven over barbecues en verveling, tot hartwormen! In dit artikel doen we zowel voor de hand liggende als eerder verscholen outdoor gevaren uit de doeken. Zo kan je (hopelijk) je hond ervoor behoeden om slachtoffer te worden van een vermijdbaar. Lees meer, is de mond van je hond schoner dan die van jou? Kus jij je hond weleens op de mond? Hier zijn enkele bizarre weetjes over hondentongen, -speeksel en -hygiëne. Is je hond zijn mond schoner dan die van zijn baasje? Dat kan echt niet, zou je denken. Honden eten toch poep, en andere vieze dingen?

hond likt aan poot

voeder je hond niet, laat hem zelf op jacht. Lees meer, mag mijn hond zee- en schaaldieren eten? Mag mijn trouwe viervoeter vis eten? Welke soorten smeersysteem mogen wel en wat mag helemaal niet? Veel baasjes vragen zich af of zee- en schaaldieren op het menu mogen staan. Wij zochten het even voor je uit! Supermarkten of dierenspeciaalzaak overspoelen ons met verschillende soorten hondenvoeding. Lees meer, parvo bij honden? Zeer besmettelijk en dodelijk, maar helaas niet zo bekend. Parvo virus bij honden. Veel baasjes herkennen de naam, maar wat het precies is en doet, weet bijna niemand.

Vaak likken aan poot

Honden centrum, afslankmiddel hoe knip ik veilig de nagels van mijn hond? Wil je thuis je hond zijn nagels knippen? Deze korte handleiding gidst je door alle stappen om je hond een pijnloze knipbeurt te geven. Ik heb al veel hondennagels geknipt. Ik besef maar al te goed dat dit hachelijke werkje vele baasjes zenuwachtig maakt. Het is normaal dat je in het begin schrik hebt. Lees meer 6 snelle activiteiten voor jou en je hond. Ben je een drukbezet baasje? Heeft je hond veel energie of is hij net te lui? Lees snel verder, we geven je enkele leuke activiteiten die minder dan tien minuten duren! laat je hond eerst enkele simpele trucjes doen voor hij zijn kommetje eten krijgt.

Hond likt aan poot
Rated 4/5 based on 579 reviews
SHARE

hond likt aan poot Ubihusa, Wed, May, 16, 2018

Controleer na iedere wandeling je hond op grasaren. Voel met je handen voor de vacht en controleer. De voeten, oksels, neus en oren. Houd ook het gedrag van je hond in de gaten. Als je hond plotesling veel niest, hoest of met zijn hoofd schudt, zou dit kunnen betekenen dat hij last heeft van een grasaar.

hond likt aan poot Xalagowy, Wed, May, 16, 2018

Vaak kruipen ze bij honden tussen de tenen, maar ze komen helaas ook regelmatig in oren, ogen, neus, keel en longen terecht waar ze veel schade kunnen toebrengen. Grasaren lijken klein en onschuldig, maar ze kunnen veel ongemak en pijn veroorzaken en kunnen zelfs de dood tot gevolg hebben (zoals hieronder te lezen is). Voorkomen is beter dan genezen, in de zomer is het moeilijk om gebieden met wild groeiend gras te vermijden. Gras in bermen wordt ook niet altijd gemaaid en dan heeft gras de kans om tot volle bloei te komen.

hond likt aan poot Gekeka, Wed, May, 16, 2018

Honden vinden het vaak leuk om in het hoge gras te spelen en te ravotten. Met name honden met een langere vacht of lange hangoren (zoals een. Cocker Spaniel ) lopen kans dat grasaren zich met de weerhaakjes vastgrijpen in de vacht. De aren dringen steeds dieper in de vacht en kunnen zelfs doordringen in de huid met pijn en ontstekingen als gevolg.

hond likt aan poot Konawoj, Wed, May, 16, 2018

Het tragische verhaal van Casch, verhalen van andere hondeneigenaren, hoe weet je of je hond last heeft van een grasaar? Gerelateerde artikelen op, reageer op dit artikel, wat is een grasaar? Als gras niet gemaaid wordt en op natuurlijke wijze tot bloei kan komen, zal het in de maanden juni, juli en augustus aren ontwikkelen. Met name in natuurlijkgebieden komt het gras tot volle bloei.

hond likt aan poot Lover, Wed, May, 16, 2018

In dit artikel, wat is een grasaar? Wat kan er mis gaan? Voorkomen is beter dan genezen, rottweiler Jan is nu eenzijdig doof.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: